Amersfoort en omgeving op de fiets

Prijs € 5,50

Uitverkocht

Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij

Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze 2e editie van de fietskaart van Amersfoort is uitgebreid met het fietsknooppunten netwerk in en rondom Amersfoort. De fietskaart van Amersfoort bevat niet alleen alle straten, buslijnen en bezienswaardigheden, maar ook onverwachte fietsdoorgangen, Knooppuntroutes, aanbevolen fietsroutes, te vermijden autowegen en locaties van bewaakte fietsenstallingen. Deze kaart helpt u met het vinden van een aantrekkelijke route; de Knooppuntroutes (met nummers) zijn aangegeven in donkergroen, de vele groen gemarkeerde paden en wegen zijn aanbevolen fietsroutes waar relatief veilig, plezierig en snel gefietst kan worden. De routes lopen zoveel mogelijk over fietspaden, door rustige straten en door het groen. Daarnaast zijn de overige geheel vrijliggende fietspaden in lila weergegeven. Lichtgrijs gemarkeerde wegen dient u te mijden; hier mag niet gefietst worden. Met de fietskaart van Amersfoort kunt u moeiteloos uw weg vinden in Amersfoort en het prachtige landelijke gebied in de omgeving. Wij wensen u veel fietsplezier.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789065802262
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deze 2e editie van de fietskaart van Amersfoort is uitgebreid met het fietsknooppunten netwerk in en rondom Amersfoort.

De fietskaart van Amersfoort bevat niet alleen alle straten, buslijnen en bezienswaardigheden, maar ook onverwachte fietsdoorgangen, Knooppuntroutes, aanbevolen fietsroutes, te vermijden autowegen en locaties van bewaakte fietsenstallingen.

Deze kaart helpt u met het vinden van een aantrekkelijke route; de Knooppuntroutes (met nummers) zijn aangegeven in donkergroen, de vele groen gemarkeerde paden en wegen zijn aanbevolen fietsroutes waar relatief veilig, plezierig en snel gefietst kan worden.

De routes lopen zoveel mogelijk over fietspaden, door rustige straten en door het groen.
Daarnaast zijn de overige geheel vrijliggende fietspaden in lila weergegeven. Lichtgrijs gemarkeerde wegen dient u te mijden; hier mag niet gefietst worden.

Met de fietskaart van Amersfoort kunt u moeiteloos uw weg vinden in Amersfoort en het prachtige landelijke gebied in de omgeving. Wij wensen u veel fietsplezier.  

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij
ISBN
9789065802262
Bindwijze
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig