20x Logeren fietsen en proeven platteland

Prijs € 15,99

Uitverkocht

Lannoo

Paperback | Oktober 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Robert Declerck, ervaren fietsauteur, neemt je mee op 20 mooie fietstochten door de lekkerste en de mooiste streken van Vlaanderen. Om te proeven van streekbieren, hoeve-ijs, duvelspek, stoofperen op grootmoeders wijze, abdijkaas en zoveel meer kun je terecht op tal van charmante adresjes, het mooie landschap en de gezonde lucht krijg je er gratis bovenop. Na een dagje fietsen en smullen, kun je zorgeloos overnachten op het platteland. Droom weg in een stijlvolle B&B, een romantisch zomerpaviljoentje of een kasteelhoeve. Uiteraard bevat deze gids ook alle nuttige praktische informatie zodat je in een handomdraai het fietsweekend van jouw keuze kunt uitstippelen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Robert Declerck
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020987553
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189

Beschrijving

Robert Declerck, ervaren fietsauteur, neemt je mee op 20 mooie fietstochten door de lekkerste en de mooiste streken van Vlaanderen. Om te proeven van streekbieren, hoeve-ijs, duvelspek, stoofperen op grootmoeders wijze, abdijkaas en zoveel meer kun je terecht op tal van charmante adresjes, het mooie landschap en de gezonde lucht krijg je er gratis bovenop. Na een dagje fietsen en smullen, kun je zorgeloos overnachten op het platteland. Droom weg in een stijlvolle B&B, een romantisch zomerpaviljoentje of een kasteelhoeve.
Uiteraard bevat deze gids ook alle nuttige praktische informatie zodat je in een handomdraai het fietsweekend van jouw keuze kunt uitstippelen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Robert Declerck
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789020987553
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
189