100% Parijs

Prijs € 12,95

Uitverkocht

Mo'Media

Paperback | Maart 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur; met deze gids op zak ontdek je de Franse hoofdstad in no-time. Alle bezienswaardigheden, de beste musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. Zes uitgestippelde wandelingen leiden je  langs de leukste plekken van verschillende wijken en arondissementen. Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke plattegronden laten je zien waar je bent en waar je naartoe moet. Ga ontbijten als de Parijzenaars, ontdek een onverwacht museum, droom weg in het Palais Royal, lunch in een wijnbar, flaneer door Saint-Germain-des-Prés, proef de sfeer van Montmartre en geniet van de zonsondergang vanaf de Eiffeltoren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Evelyn ter Bekke
Uitgever
Mo'Media
ISBN
9789057674211
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152

Beschrijving

Of je nu gaat voor sightseeing, shoppen, culinair genieten of avontuur; met deze gids op zak ontdek je de Franse hoofdstad in no-time. Alle bezienswaardigheden, de beste musea, parken, restaurants, cafés en winkels zijn overzichtelijk ingedeeld per stadsdeel. Zes uitgestippelde wandelingen leiden je  langs de leukste plekken van verschillende wijken en arondissementen.

Voor ’s avonds zijn er uitgaanstips voor iedereen en comfortabele hotels voor elk budget. De duidelijke plattegronden laten je zien waar je bent en waar je naartoe moet.

Ga ontbijten als de Parijzenaars, ontdek een onverwacht museum, droom weg in het Palais Royal, lunch in een wijnbar, flaneer door Saint-Germain-des-Prés, proef de sfeer van Montmartre en geniet van de zonsondergang vanaf de Eiffeltoren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Evelyn ter Bekke
Uitgever
Mo'Media
ISBN
9789057674211
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
152