te gast in Nicaragua

Prijs € 8,95

Uitverkocht

Informatie Verre Reizen VOF

Paperback | Januari 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Onder het motto 'Nicaragua, un pais con corazon' heeft het Nicaraguaans Verkeersbureau het land de afgelopen jaren met succes op de toeristische kaart gezet. Steeds meer buitenlandse bezoekers weten het land van 'meren en vulkanen' te vinden. In deze uitgave laten we zien wat er vandaag de dag te beleven is in het land van de Sandinisten. Nicaragua is de ideale plek voor actievelingen. Wat het land ontbeert aan westerse luxe, compenseert het in natuurschoon. Je kunt wandelen in de bergen van Matagalpa, surfen op de golven van de Stille Oceaan, kajakken op het meer van Nicaragua of snowboarden vanaf de hellingen van de Cerro Negro vulkaan. Liefhebbers van cultuur komen ruimschoots aan hun trekken in de studentenstad Léon, de marktplaats Masaya of het fraai gerestaureerde Granada. En wie het Nicaraguaanse leven van dichtbij mee wilt maken, kan een paar dagen logeren op een koffieboerderij. Daar kom je alles te weten over koffieteelt en mag je helpen bij het oogsten van de koffie. We gaan op zoek naar het geheim van Flor de Cana, de rum die Nicaragua haar identiteit heeft gegeven. En we bezoeken een kasteel van chocolade waar een Nederlander Nicaraguanen truffels laat proeven. Deze uitgave bevat ook een overzicht van stedenbandorganisaties in Nederland die verbonden zijn met Nicaragua.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF
ISBN
9789076888729
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Onder het motto 'Nicaragua, un pais con corazon' heeft het Nicaraguaans Verkeersbureau het land de afgelopen jaren met succes op de toeristische kaart gezet. Steeds meer buitenlandse bezoekers weten het land van 'meren en vulkanen' te vinden. In deze uitgave laten we zien wat er vandaag de dag te beleven is in het land van de Sandinisten.


Nicaragua is de ideale plek voor actievelingen. Wat het land ontbeert aan westerse luxe, compenseert het in natuurschoon. Je kunt wandelen in de bergen van Matagalpa, surfen op de golven van de Stille Oceaan, kajakken op het meer van Nicaragua of snowboarden vanaf de hellingen van de Cerro Negro vulkaan. Liefhebbers van cultuur komen ruimschoots aan hun trekken in de studentenstad Léon, de marktplaats Masaya of het fraai gerestaureerde Granada. En wie het Nicaraguaanse leven van dichtbij mee wilt maken, kan een paar dagen logeren op een koffieboerderij. Daar kom je alles te weten over koffieteelt en mag je helpen bij het oogsten van de koffie. We gaan op zoek naar het geheim van Flor de Cana, de rum die Nicaragua haar identiteit heeft gegeven. En we bezoeken een kasteel van chocolade waar een Nederlander Nicaraguanen truffels laat proeven. Deze uitgave bevat ook een overzicht van stedenbandorganisaties in Nederland die verbonden zijn met Nicaragua.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Informatie Verre Reizen VOF
ISBN
9789076888729
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig