Groene vakantiegids Frankrijk

logeren en kamperen op traditionele boerenhoeven

Prijs € 14,95

Uitverkocht

ANWB Media

Paperback | April 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Groene Vakantiegids Frankrijk bevat gedetailleerde beschrijvingen van 330 Franse kleinschalige, logeer- en kampeeradressen bij biologische boerderijen en milieuvriendelijke bed & breakfasts, pensions en hotels. Frankrijk is in deze gids verdeeld in elf gebieden. Aan het begin van ieder hoofdstuk is na de streekindeling een kaart opgenomen van de betreffende regio. Per regio zijn de adressen alfabetisch op plaatsnaam gerangschikt. Naast regiokaarten zijn er overzichtskaarten van heel Frankrijk opgenomen waarop ook alle plaatsen met accommodatie zijn ingetekend. Achterin biedt de gids een handig overzicht van de typen accommodaties. Zo is in één oogopslag zien te zien wat voor soort accommodaties er zijn, op welke adressen vakantiegangers kunnen meewerken, waar gelegenheid is om te zwemmen en op welke verblijven er voorzieningen zijn voor rolstoelgebruikers. 330 adressen voor natuur, rust en ruimte Logeren op traditionele boerenhoeven Kamperen op biologische boerderijen Authentiek, charmant en kleinschalig In samenwerking met ECEAT

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018029227
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335

Beschrijving

De Groene Vakantiegids Frankrijk bevat gedetailleerde beschrijvingen van 330 Franse kleinschalige, logeer- en kampeeradressen bij biologische boerderijen en milieuvriendelijke bed & breakfasts, pensions en hotels.
Frankrijk is in deze gids verdeeld in elf gebieden. Aan het begin van ieder hoofdstuk is na de streekindeling een kaart opgenomen van de betreffende regio. Per regio zijn de adressen alfabetisch op plaatsnaam gerangschikt. Naast regiokaarten zijn er overzichtskaarten van heel Frankrijk opgenomen waarop ook alle plaatsen met accommodatie zijn ingetekend. Achterin biedt de gids een handig overzicht van de typen accommodaties. Zo is in één oogopslag zien te zien wat voor soort accommodaties er zijn, op welke adressen vakantiegangers kunnen meewerken, waar gelegenheid is om te zwemmen en op welke verblijven er voorzieningen zijn voor rolstoelgebruikers.

330 adressen voor natuur, rust en ruimte
Logeren op traditionele boerenhoeven
Kamperen op biologische boerderijen
Authentiek, charmant en kleinschalig
In samenwerking met ECEAT

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018029227
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
April 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
335