ANWB Wereldreisgids Argentinië

Prijs € 24,95

Uitverkocht

ANWB Media

Paperback | Maart 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een nieuwe ANWB-reisgidsenserie voor verre niet-Europese bestemmingen. Praktische gidsen voor de individuele reiziger met interesse voor bezienswaardigheden, de achtergronden van een land en zijn bevolking. De heldere opbouw, mooie foto’s en vele kaarten zullen elke reiziger aanspreken. In deze serie gidsen vind je praktische informatie over adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden en bus- en treinverbindingen. Elk hoofdstuk begint met hoogtepunten, originele tips, aanbevolen routes, reisplanning en de beste reisperiode. Overzichtskaarten, stadsplattegronden en een beknopte atlas zorgen voor een goede oriëntatie. Met persoonlijke tips van de auteur. Verder een schat aan informatie over kunst, cultuur, natuur en landschap, hotels, restaurants en openingstijden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rolf Seeler, Juan Garff
Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018028008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384

Beschrijving

Een nieuwe ANWB-reisgidsenserie voor verre niet-Europese bestemmingen. Praktische gidsen voor de individuele reiziger met interesse voor bezienswaardigheden, de achtergronden van een land en zijn bevolking. De heldere opbouw, mooie foto’s en vele kaarten zullen elke reiziger aanspreken.

In deze serie gidsen vind je praktische informatie over adressen en prijzen van hotels en restaurants, openingstijden van musea en andere bezienswaardigheden en bus- en treinverbindingen. Elk hoofdstuk begint met hoogtepunten, originele tips, aanbevolen routes, reisplanning en de beste reisperiode. Overzichtskaarten, stadsplattegronden en een beknopte atlas zorgen voor een goede oriëntatie. Met persoonlijke tips van de auteur.

Verder een schat aan informatie over kunst, cultuur, natuur en landschap, hotels, restaurants en openingstijden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rolf Seeler, Juan Garff
Uitgever
ANWB Media
ISBN
9789018028008
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
384